Start Stars Hot News! Katy Perry: Učestvovala sam u tuči sa grupom devojaka!

Katy Perry: Učestvovala sam u tuči sa grupom devojaka!

SHARE

Katy Perry & John Mayer At The Shoreditch House

Iako je pokazala borbenost kada je na MTV VMA nastupala u ringu obučena kao bokser, Katy Perry tvrdi da je samo jednom učestvovala u tuči.

U jednom intervjuu, slavna pevačica je otkrila: “Ja sam za ljubav, a ne za rat. Bila sam samo u jednom juči jako davno. Bila sam u grupi devojaka i samo sam ispružila ruku i počupala nečiju kosu”, ispričala je ona.
S obzirom na to da je uspela da dostigne rekord Michaela Jacksona tako što je pet njenih singlova sa jednog albuma osvojilo sam vrh top liste 2011. godine, novinar ju je upitao da li deli još neke sličnosti sa pokojnim pevačem, ona je odgovorila da kao i Michael voli životinje, ali da nikada ne bi poput njega, ili Justina Biebera, imala majmuna za kućnog ljubimca. “Radila sam sa majmunom u spotu za pesmu ‘Roar’, ali ga nisam povela kući jer su mi rekli da majmuni nisu kućne životinje. Izgleda da Justin Bieber to ne zna”, našalila se Katy.
Sa preko 45 miliona pratilaca na Twitteru, Katy se ponosi sjajnim odnosima sa fanovima: “To je mnogo ljudi. Zamislite šta bi se desilo kada bih napravila pravopisnu grešku! Ja sam zapravo veoma bliska sa svojim fanovima. Jedan od njih mi je poklonio ovu ogrlicu koju danas nosim.”

Autor: Life Content
Foto. FAME

OSTAVI KOMENTAR