464
Katy Perry tvrdi da je gluma teža od pevanja: “Nije lako ustajati...

Katy Perry tvrdi da je gluma teža od pevanja: “Nije lako ustajati u 5 ujutru!”

464
SHARE

Katy_Perry_-_Katy_And_The_Popcats_-_Behind_The_Scenes_004

Katy Perry je ušla u glumačke vode pošto pozajmljuje glas Štrumpfeti u dva filma o Štrumpfovima, ali kaže da je posle svega definitivno odlučila da se drži muzike!

Za Katy, najveći problem kod glume je to što mora jako dugo da radi. “Definitivno treba mnogo truda kako biste bili glumac, nije to nešto u šta može bilo ko da uleti”, kaže ona za Radar Magazin. “Mislim da mnogo ljudi kaže sebi ‘Ako mogu da glumim, onda mogu i da pevam; Ako mogu da pevam, onda mogu i da glumim, a to jednostavno nije istina.”

Katy_Perry_-_Katy_And_The_Popcats_-_Behind_The_Scenes_001

Katy kaže da joj je najteže palo to što je morala vrlo rano da ustaje. “Mislim da je ovo dosta teže nego rad na mojoj muzičkoj karijeri. Probudite se u četiri ili pet ujutro. E, to je posvećnost! Kad bi snimanja počinjala u 11 ujutro, e onda bih to obožavala!”, kaže pevačica kroz smeh.

Autor: Life Content

8 KOMENTARA

  1. Mislim da je ovo dobra konstatacija od strane Katy, ali ja se nadam da će ona posuditi glas Štrumpfeti i u trećem nastavku “The Smurfs 3″ koji će izaći u bioskope 2015. godine! Inače, ovo su slike iz reklame koju je Katy uradila za “Popchips” gdje ona glumi super heroja, a o toj reklami Bravo nažalost nisi pisao! Ali nema veze, Katy je prelijepa! :)

  2. Bravo, želim da ti se od ♥ što pišeš konačno malo više o Katy Perry, ali ima još nekih vijesti koje nisu objavljene. :D

    Nakon fantastične kampanje kada je kamionom reklamirala novi album “Prism” koji stiže u Americi u prodaju 22. oktombra, a 27. oktombra će biti u prodaju širom svijeta, počelu su spekulacije kako će se zvati i kada će biti objavljen prvi singl. Sada su zvanične informacije procurele u javnost. Prvi singl će se zvati “Roar” i biće pušten na američke radio stanice 9. avgusta, a u prodaju stiže 13. avgusta. No, to nije samo nova vijest jer je Katy nezaustavljiva. Stigao je i teaser za njen novi, 3 po redu parfem “Killer Queen” koji dosta podsjeća na kampanju Beyonce za njenu turneju Mrs. Carter Show. Parfem će se u Americi u prodaju naći 24. avgusta, a u Evropu stiže 28. avgusta. Promotivnu fotku možete pronaći na netu. Takođe, Katy je postala i najmoćnija žena na twitteru, jer trenutno ima više od 40 miliona pratioca. Ona je 2 najmoćnija osoba na ovoj društvenoj mreži, odmah nakon Justina Biebera. A sada još nešto o albumu, mediji spekulišu da je na ovom albumu Katy sarađila sa fatalnom Britney Spears i da njih dvije imaju duet. Međutim, do sada se nijedna od pjevačica nije oglasila povodom ovih medijskih spekulacija. :)

  3. I ako slusam rokenrol…priznajem da je Katy jako zanimljiva osoba.Ne kuka ni za sta.Cool je.Stvarno je lepa.Sve pohvale :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.