163
Katy Perry tužila magazin koji je objavio da vara Russella Branda

Katy Perry tužila magazin koji je objavio da vara Russella Branda

163
SHARE

Katy Perry tužila je jedan australijski magazin koji tvrdi da je varala svog supruga Russella Branda. Naime, pre mesec dana ta priča je izašla u magazinu NW, a u njemu se tvrdi da je Katy imala aferu s producentom Bennyjem Blancom, a zbog toga je njen brak bio ozbiljno ugrožen.

Katy ih sada tuži za navodno šestocifrenu svotu. “Zbog članka se Perry osećala jako ugroženo, povređena su joj osećanja i reputacija, osećala se posramljeno i poniženo”, izjavio je njen advokat.

NW su se u svojoj priči oslonili na izvore, Katynu prijateljicu Angelu i Marlona Davida. Katy ne poznaje ni jednu od te dve osobe. Napisali su i kako je Katy s Bennyjem sarađivala na remiksovanju jedne pesme, a ona tvrdi da nije bila prisutna dok je radio na njenoj pesmi. Katy navodi kako su sve napisane tvrdnje neistinite i zamera što je novinari časopisa nisu nazvali i upitali je za komentar na priču, ali i što joj se zbog svega uopšte nisu izvinili. Niko iz magazina se još nije javio i prokomentarisao ceo slučaj.

9 KOMENTARA

  1. Pa naravno da će da ih tuži.Otkud njima i pomisao da tako nešto može da prođe nekažnjeno? 
    P.s. I ja da sam na Katy-nom mestu isto bih postupila! :)

  2. Tako je@ JLOVE? i ja bi ih tuzila jer prvo trebaju da provjere pricu da je tek onda objave a ne da vako svasta blebecu ….

  3. …..a sta bi im ja ….uradila…da tako seru…o meni….svejedno….Katy….olesi ih……….

  4. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1~I LOVE JUSTIN BIEBER~tj.JB~a~or Biberceta~I am a Belieber =)~Jus BiB~www.thejustinbiebershrine.com

    i ja bi ih tuzila…………bravo Katty

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.