Start Stars Hot News! Katy Perry: Treba mi transplantacija jetre

Katy Perry: Treba mi transplantacija jetre

SHARE

Katy Perry je ove subote sa oko 25 prijateljica, među kojima je bila i Rihanna, partijala u Las Vegasu. Nakon razuzdane devojačke večeri pevačica je na svom Twitter profilu napisala kako joj je potrebna transplantacija jetre. Osim što je alkohol tekao u potocima, verenica Russella Branda nije odolela svim onim tradicionalnim “rekvizitima” pa je na glavi nosila veo.

Nakon što su se devojke u hotelskom kasinu nauživale hrane i pića, prebacile su se u MGM Grand, gde su uživale u performansu “Ka by Cirque du Soleil”. Potom su se ponovo vratile u hotelski apartman te nastavile partijati. Američki mediji prenose kako je Katy od prijateljica na dar dobila i “erotsku tortu”.

Za organizaciju devojačke večeri bila je zadužena Rihanna. Upravo zahvaljujući njenom dugom jeziku se početkom aprila i saznalo da će Katy ove godine stati pred oltar, kad je u jednoj radijskoj emisiji rekla da je od Katy dobila zadatak osmisliti savršenu devojačku večeru: “Dala mi je taj zadatak prošle nedelje. Moram smisliti nešto stvarno cool jer se udaje u Indiji pa sam, ok, zašto sam to sad spomenula?”.

OSTAVI KOMENTAR