1067
Katy Perry stigla na još jednu naslovnu stranicu

Katy Perry stigla na još jednu naslovnu stranicu

1067
SHARE

S obzirom da je ona jedna od najvećih pop zvezda današnjice, ne čudi što je Katy stigla i na naslovnicu časopisa Elle.

27-godišnja pevačica izgledala je sjajno u pink haljini sa printom, a u intervjuu se dotakla mnogih tema, poput svoje karijere i uloge uzora mladim devojkama.

null

O svojoj karijeri:
“Volim to što radim, a kad to ne bude slučaj, napraviću promenu…Ne mogu biti slatka kraljica zauvek.”

null

O ulozi uzora:
“Ne žalim za bilo čim…Ne mogu da bude svašta za sve. Ne mogu da kažem osobi kad treba da stupi u intimne odnose ili da li da zapali cigaretu…Pokušavam da živim svoj život sa integritetom i nadam se da to šalje poruku.

18 KOMENTARA

  1. mnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogggggggoooooooooo je lepa

  2. E ona stvarno moze da bude uzor svima…ne pravi skandale,ne ulizuje se nikome da bi dobila paznju,a ipak je jedina pevacica danas ciji svaki singl dolazi na prvo mesto vecine lista i odrzava koncerte za pamcenje…..

    Koliko god ovo izgledalo cudno…ona i Lady Gaga su jedine superzvezde koje paznju privlace samo svojom umetnoscu i nicim drugim….kada se prica o njima,ne prica se sa kim su u vezi i sta je sa njihovim privatnim zivotom…prica se o njihovoj muzici i originalnosti…..

    Bravo Katy!!! <3

  3. Starno svaka cast editorima…Fantasticni su u photoshopu isto tako svaka cast sminkerima….;) svi znamo da je katy bez sminke rugoba~~~~~~~

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.