Start Stars Hot News! Katy Perry: “Snimanje albuma je kao emocionalno zlostavljanje”

Katy Perry: “Snimanje albuma je kao emocionalno zlostavljanje”

SHARE

Katty_Perry_at_the_Lacoste_Pool_Party_in_California__April_13__2013_008

Sjajna pevačica radi na svom novom albumu a saradnju sa tekstopiscem Bonnie KcKee opisuje kao emocionalno zlostavljanje.

Ranije ove godine, Katy je počela snimanje svog četvrtog studijskog albuma koji će imati težak zadatak da nadmaši strašno uspešni “Teenage Dream” a među njenim saradnicima jesu i Dr. Luke i Max Martin koji su joj pomogli u stvaranju hitova kao što su “Last Friday Night” i “E.T.” Razgovarajući za Billboard, Katy ipak navodi kako nije pod pritiskom da na brzinu završi album. “Kad dam sebi rokove, kad kažem izdavačkoj kući kad želim da izbacim album, onda počinje trka. Tad stavljam pritisak na sebe.”

null

Katy kaže kako je snimila novu pesmu koja se zove “Double Rainbow” zajedno sa tekstopiscem Bonnie McKee a ističe kako je saradnja s njom vrlo burna. “Raditi s Bonnie je kao sesija emocionalnog zlostavljanja”, rekla je, pre nego što je dodala: “Bonnie i ja se svađamo kao da smo u ringu gde se borimo za najbolji hit. Tri puta smo predstavljale ‘Teenage Dream’ pre nego što je on konačno bio snimljen. Jednom se vratila s časa joge i rekla, ‘Želim da napišem pesmu koja se zove ‘Double Rainbow’. Zato smo to i uradile.”

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR