138
Katy Perry se razvodi jer Russell nije želeo dete?

Katy Perry se razvodi jer Russell nije želeo dete?

138
SHARE

Nedavno su se pojavile glasine da je glavni razlog razlaza slavnog para Perry-Brand činjenica da Brand nije želeo dete.

Pre nešto više od dva meseca Perry je u televizijskoj emisiji slavne komičarke Ellen DeGeneres, izjavila kako bi volela da ima decu. Za to vreme njen je suprug sa svojom komičarskom trupom nastupao po američkim fakultetima i za šalu skidao venčani prsten, kako bi video koliko bi studentkinja mogao zavesti, ali Katy to nije smatrala smešnim.

Časopis OK! navodi kako su bliski prijatelji slavne pevačice izjavili da Katy u braku, bez obzira na nesuglasice oko deteta, nije bila srećna: “Russell ju je ograničavao. Hteo je da živi pa njegovim pravilima, ali ona nije bila spremna na to”. Prijatelji su još dodali kako je pevačica srećna što je brak gotov jer konačno može da živi onako kako želi. Sama Katy napisala je na svom Twitter profilu: “Jako sam srećna zbog ljubavi i podrške koju mi pružaju ljudi širom sveta. Vi činite moje srce ponovo srećnim”.

6 KOMENTARA

  1. I ja mislim da je Russel nije volio … iskreno kad su tek bili u vezi mislila da je voli .. ali sad se vidi istina… -.-

  2. Pustite ih bre vise na miru!!! Prvo se razvode jer ona nije zelela dete, sad jer on nije zeleo dete a posle ce biti jer ga je ona prevarila ili da je on nju. Novinari budite malo originalniji.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.