Start Stars Hot News! Katy Perry se pomirila sa Johnom Mayerom, Robert Pattinson ostao razočaran

Katy Perry se pomirila sa Johnom Mayerom, Robert Pattinson ostao razočaran

SHARE

katy john

U poslednje vreme dosta se pisalo o ljubavnom životu Katy Perry, pošto je povezivana sa Robertom Pattinsonom, ali je popularna pevačica izgleda ipak odlučila da se vrati svojoj staroj ljubavi, Johnu Mayeru, zbog čega je glumac ostao razočaran.

Katy je na društvenim prežama objavila fotografiju na kojoj je u Mayerovom zagrljaju, što je potvrdilo priče da je muzičaru pružila još jednu šansu, iako su do sada raskidali dva puta. Ove vesti razočarale su Pattinsona, koji se sa Katy zbližio nakon što je raskinuo vezu sa Kristen Stewart. “Prošao je kroz dosta toga pošto ga je Kristen prevarila, pa se potom pomirio sa njom, pa su onda opet raskinuli… Malo je okrutno poigravati se sa njim na taj način”, rekao je Pattinsonov prijatelj za magazin Heat. “Nikada nije mislio da bi sa Katy moglo da bude nešto ozbiljno, ali sada ga je njeno ponašanje ipak povredilo”, dodao je on.

rob

Sa druge strane, izvori bliski pevačici kažu da je ona oduvek želela da se pomiri sa Johnom, a da joj je Rob pomogao u tome. “Iako se ništa nije desilo između njih, John je osetio da ima konkurenciju u Robu. Ona je znala da je John tip muškarca koji želi ono što ne može da ima, pa ga je izludelo kada se ona zbližila sa glumcem. Želeo ju je još više.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR