Start Stars Hot News! Katy Perry pozvala fanove da izaberu njen naredni singl!

Katy Perry pozvala fanove da izaberu njen naredni singl!

SHARE

Nickelodeon's 26th Annual Kids' Choice Awards

Pre nego što Katy Perry uzme mikrofon i otpeva svoju novu pesmu “Roar” na dodeli MTV Video Music nagrada u nedelju, već ćemo znati i naziv njenog narednog singla sa albuma “Prism”, a koji će izabrati njeni fanovi!

Slavna pevačica je u saradnji sa kompanijom Pepsi i MTV-jem osmislila igru za sve ljubitelje njene muzike, koji će putem Twittera izabrati naredni singl. Korišćenjem hashtaga #Katynow, korisnici će dobijati tragove o njenom albumu, poput stihova i naslova pesama. Tokom nedelje, ljudi će moći da koriste tragove da poslušaju dve pesme sa albuma, i potom će glasanjem izabrati onu koja im se više dopada, tvitovanjem njenog naziva zajedno sa #Katynow. Dve potencijalne nove pesme su “Darkhorse” i “Walking On Air”, a ona koja bude pobedila biće otkrivena na MTV-ju nekoliko trenutaka pre Katynog nastupa na VMA, a potom i objavljena 17. septembra.
Pored Katy, 25. avgusta na dodeli MTV VMA nastupiće i Lady Gaga, Justin Timberlake, Robin Thicke i Miley Cyrus, a očekuje se dolazak i One Directiona, koji će dodeliti jednu od nagrada.
Katyn treći studijski album biće dostupan od 22. oktobra.

http://youtu.be/rgBwVBtoVlk

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR