133
Katy Perry otkriva: John Mayer neće biti na mom albumu!

Katy Perry otkriva: John Mayer neće biti na mom albumu!

133
SHARE

_8._ytubb6z

Katy Perry i John Mayer ponovo su u vezi, ali pevačica kaže kako njih dvoje sigurno neće snimiti neku zajedničku pesmu u skorije vreme.

Upitana hoće li John biti na albumu, Katy je kratko odgovorila. “Ne, u stvari neće. Ali hvala što ste to pitali.” Pevačica je inače vrlo zagonetna i kad je reč o tome kako će zvučati njen novi muzički projekat. “Ovo se dešava tri godine kasnije, šta kažete na to? Nastavljam tamo gde sam stala.”

5 KOMENTARA

  1. Bravo, pošto sam ja KatyCat želim od ♥ da ti zahvalim što pišeš o Katy Perry, molim te da nastaviš. Inače, John Mayer zaista neće imati angažmana na ovom albumu, ali trenutno kruže priče da na njenom 4 studijskom albumu gostuje fatalna Britney Spears, mada se povodom ovih glasina nijedna od pjevečica nije oglasila, to bi trebalo da napišeš. A Katy je već rekla neke stvari o tome kako će zvučati njen novi projekat, i rekla je da to sigurno neće biti “Teenage Dream 2.0″, već će to biti pomalo mračnije pjesme od kojih su imena nekih već poznata: “Double Rainbow”, “Roar”, “Rawr” i “Bad Photographs”, i to bi trebalo da napišeš kao i da će prvi singl biti objavljen sredinom avgusta i da njegovu produkciju pospisuje Dr. Luke, do su tekstopisci Max Martin, Bonnie McKee i sama Katy i da je prvo slovo singla “R” kako je Dr. Luke objavio na twitteru. Takođe, možeš objaviti i novu kampanju Katy za njen 3 parfem “Killer Queen” koji podsjeća na kamanju Beyonce za turneju Mrs. Carter Show. A možeš objaviti i da je Katy trenutno najmoćnija žena na twitteru jer je juče prešla 40 miliona pratioca, a druga je najmoćnija osoba na ovoj društvenoj mreži, odmah iza Justina Biebera. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.