224
Katy Perry otkazuje koncerte zbog trovanja i dehidracije

Katy Perry otkazuje koncerte zbog trovanja i dehidracije

224
SHARE

Katy Perry morala je da otkaže dva koncerta u Americi jer joj je pozlilo.

Američka pevačica trebala je da održi nekoliko koncerata ovog vikenda, u Čikagu i St. Paulu, ali morala ih je odložiti zbog trovanja hranom i teške dehidracije. Obaveštenje je stavila na svoju zvaničnu stranicu i obavestila obožavaoce da će se otkazani koncerti održati sledećeg meseca.

Iako bolesna, oglasila se i na svom Twitter profilu. “Čikago i St. Paul tako mi je žao što moram da odložim današnji i sutrašnji šou, ali vratiću se 21. i 23. avgusta. Vratiću se da vam pružim najbolji šou ikada”, napisala je. Njen sledeći koncert trebao bi se održati u Regini u sredu, ali njega nije otkazivala pa se pretpostavlja da će joj do tad biti bolje.

14 KOMENTARA

    • ofarbala se prvo u smedje,pa u plavo!!
      vidi na tracari,samoo potrazi jer je stara vest ima i slika@ chocolate girl

  1. @CHG,ukucaš na Google images Katy Perry blond 2011,i videćeš u kakvu boju se ofarbala..Da li je plava ili boja bakra nije bitno,bitno je da znamo da Katy više nije crnka ;) Pozz

  2. videla sam da se ofarbala jos pre nedelju dana u boju bakra i zato me zacudilo to sto je american girl rekla da je plavusa..msm plava i boja bakra nemaju veze jedna s drugom….. ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.