268
Katy Perry: “Odoh da živim u pećini”

Katy Perry: “Odoh da živim u pećini”

268
SHARE

Katy je potvrdila glasine rekavši kako će se nakon promocije filma “Katy Perry: Part of Me 3D” potpuno povući iz javnosti.

Photobucket

Pevačica kaže da joj je dosta pitanja o njenom ličnom životu pa će se zbog toga kako je rekla “povući u pećinu”. Katy je razgovarala za časopis US Weekly pa je poručila da će uskoro potpuno nestati iz javnosti. “Mislim da ću otići u pećinu posle ovoga…To bi moglo biti prigodno. Volela bih da budem na nekom mestu gde se ništa ne dešava tako da se povratim i napišem neke zaista dobre pesme. Samo da skinem ove ekstenzije iz kose i napunim svoju glavu! Izgledaću kao totalni frik.”

16 KOMENTARA

 1. @RIHANNALoves:) Eej nmg pise mi NOT FOUND :( Hheheh pa nas kako?? Ja kad mi je dosadno zowem neke drugarice,ili recimo nesto wrlo intresantno(bar meni :D) Uzmem neke stare nowine ,iz njih isecem zvezde koje volim msm poznate licnosti,to zalepim u swesku neku i onda pisem tako o swakoj neke stihowe… I takoo.. ;)
  PS:Nadam se da sam ti pomogla ;)

 2. neeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!! to mi je omiljena pjevacica!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  love u katy<33333333333333333

  izvinite ako sam pretjerala sa uzvicnicima i svim tim……hahah;)))))))))

 3. Na ovim slikama je ispala kaoo neka dama iz 20-tih!! Groznoo je ispala (iako je volim i postujem kao umetnika :D)!!!! Nek’ se povuce na 6 mesecii i nek’ napise nestoo stvarno dobroo :D <3
  SRECNOO KATY <3 O;)

 4. I neka napravi pauzu….neka se odmori…..cekacemo njene nove pesme,neka ne zuri,a do tada sllusati ove super koje je imala do sada…..

  Isto treba i Rihanna da uradi…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.