Start Stars Hot News! Katy Perry o teškim počecima u muzičkoj industriji: “Stalno su me ponižavali!”

Katy Perry o teškim počecima u muzičkoj industriji: “Stalno su me ponižavali!”

SHARE

Katy Perry Arrives In Tokyo

Iako je trenutno jedna od najtraženijih i najpopularnijih pop zvezda, Katy Perry priznala je da nije sve uvek išlo tako glatko kada je njena karijera u pitanju i prisetila se koliko joj je bilo teško dok je tokom sedam godina pokušavala da se probije na scenu, pre nego što je otkrivena i pre nego što je objavljen njen debitantski album “One Of The Boys”.

Pevačica hita “roar” objasnila je da joj je bilo teško da se navikne na muzičku industriju, te da je često ponižavana dok je pokušavala da pokrene svoju karijeru. Dvadesetdevetogodišnja Katy provela je mnogo godina radeći na tome pre nego što se hitom “I Kissed A Girl” iznenada probila na prvo mesto Billboard top liste, sa samo 23 godine. Govoreći o godinama pre nego što je postala slavna, Katy je rekla da je morala da “jede zemlju” da bi u nečemu uspela.
“U muzičkoj industriji morate da jedete zemlju. Poniziće vas, često na veoma neprijatan način”, rekla je ona za nemački Joy, te dodala da su joj te teške godine pomogle da ojača i da razvije snagu koja joj je neophodna za uspeh.
“Taj period mog života bio je kao testiranje moje snage. Moja filozofija je da je svrha svih tih izazova da naučite da ih prevaziđete.”
Ovo nije prvi put da je Katy govorila o počecima svoje karijere. U filmu “Katy Perry: Part Of Me, koji je objavljen 2012. godine, takođe je opisan njen težak put do slave. Čak i sada se ona suočava sa brojnim poteškoćama, uključujući i one na privatnom planu, a najveća od njih bio je razvod od Russela Branda. “Kada sam bila udata, stalno sam pravila pauze u turnejama kako bih mogla da se posvetim braku. To je bilo veoma iscrpljujuće, ali brak mi je bio vredan toga”, rekla je ona.
Katy je trenutno u vezi sa Johnom Mayerom, a ako je verovati tvrdnjama njihovih bliskih prijatelja, njih dvoje bi uskoro mogli da se i venčanju.

Autor: Life Content
Foto: FAME

OSTAVI KOMENTAR