642
Katy Perry o One Directionu: “Slatki su ali ilegalni za mene”

Katy Perry o One Directionu: “Slatki su ali ilegalni za mene”

642
SHARE

Harry Styles uspeva da privuče pažnju mnogih starijih devojaka, ali izgleda da Katy Perry nije pala na njegove čari.

katyperry (3)

“Videli smo danas ranije film Katy Perry. Vau, kako neverovatna žena. Pravi talenat”, napisali su članovi 1Dja na Twitteru. Katy se zatim našalila rekavši kako su joj momci jako privlačni, ali da su previše mladi da bi bila zaljubljena u njih.

katyperry (5)

“Otišli su da pogledaju film i tvitovali su neke zaista lepe reči o njemu. Jako su slatki momci, ali za mene su ilegalni”, prenosi njenu izjavu irski Independent. Pevačica od ranije gaji simpatije prema bendu, pa je tako nedavno izjavila: “Tako su dragi prema meni svaki put kad me vide. Oni su najveća stvar na svetu sad. Uzbuđena sam zbog njihovog uspeha i obožavam da se družim s njima – Niall Horan je predivan.”

17 KOMENTARA

  1. Katy Perry  ♥
    P.S. ona je meni najfinija od svih pjevacica…Samo naprijed Katy nadam se da ces uskoro naci ljubav svog zivota koj te nece povrijediti .. ♥ ♥

  2. Ona Cher Cole je za mene postala Bitc* od kada se pocela hvaliti da je harrya stylesa vidjela u boksericama pa svi su ga Directioneri vidjeli xd’ time se samo dokazala da je Bitch …xdd 

    • Pa šta ako se hvalila, nek se hvali. To ne znači da je kurva, ili *bitch* kako ti kažeš? Jel ti uopšte znaš šta se podrazumeva pod reč ‘kurva’ , a?

  3. Svima su oni “slatki” i samo toliko. Niko ih ne hvali na osnovu “talenta”,jer ga ni nemaju. Apsolutno prosecni pevaci.

  4. AHAHAH    ako su joj dali pozitivne  komentare  za  film ne mora  da znaci da joj se nabacuju…  NAJBOLJA JE <3
    PS:  jadna  ova  dvojiica  na  zadnjoj  slici XD 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.