202
Katy Perry: Ne želim da se bodem radi lepote!

Katy Perry: Ne želim da se bodem radi lepote!

202
SHARE

Katy_Perry_-_MTV_VMA_-_Afterparty_-_August_25_2013_006

Katy Perry ima savršeno odnegovanu kožu, a ona ističe da po svaku cenu izbegava agresivne tretmane, posebno na svom licu.

Katy_Perry_-_MTV_VMA_-_Afterparty_-_August_25_2013_010

“Igle mi nisu potrebne. Odem na tretman kad imam vremena, ali volim stvari koje nisu agresivne. Dva puta godišnjem odem na tretman laserom, što moju kožu učini mlađom”, objasnila je ona u razgovoru za časopis “Marie Claire”. Katy ističe da svoju kožu održava svežom na vrlo jednostavan način i da joj to ne oduzima previše vremena. “Kad se vratim sa koncerta, prvo što uradim jeste da operem svoje lice. Mislim da nikad ne treba spavati sa šminkom na licu. Koristim i jedan sprej napravljen od ekstrakta semena grožđa, koji mi smiruje kožu”, objasnila je ona.

Autor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. E ljudi videli ste vest da kao nemamo stadion za 1D odnosno to je rekao music star production pa idite na njihov sajt ima broj tel i e mail pa ih zovite ili saljite e mail da pokusamo da ih nagovorimo da dovedu 1D , hvala :-)

  2. koliko god ja da volim  one direction postala si dosadna.stavljaj to na postove koji imaju veze sa njima,a ne na svaki moguci post koji i nije cak o njima.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.