133
Katy Perry molila prijatelje da drže LiLo podalje od nje

Katy Perry molila prijatelje da drže LiLo podalje od nje

133
SHARE

Lindsay Lohan nastavlja da izaziva skandale, pa informacija da je Katy Perry ne želi u svojoj okolini ne deluje nimalo nestvarno.

null

Kako prenosi National Enquirer, Lindsay je upala na roler skejting zabavu u stilu devedesetih, koju je Katy organizovala za jednog prijatelja. LiLo je pokušavala stalno da bude u blizini pevačice što je na kraju razbesnelo Katy koja je uzviknula: “Sklanjajte ovaj propalitet od mene!”

null

Jedan neimenovani izvor tvrdi da je Lindsay preplašila Katy toliko da je ona morala da zamoli prijatelje da je odvoje od nje. “Lindsay se pojavila obučena kao klošarka i počela je da se ponaša stvarno čudno. Odbijala je da priča sa bilo kim i stalno je sledila Katy, pokušavajući da je slika. Katy je rekla prijateljima, ‘Mislim da je možda pijana, molim vas držite je daleko od mene!'”

“Mrzi da povredi nečija osećanja, ali ona je prva koja će vam priznati da izbegava negativne osobe – a Lindsay isijava negativnost. Ona je kasnije konačno shvatila poruku i otišla.”

10 KOMENTARA

  1. Ehh,tako i trb Lilo!! Mzd ce napokon da shvatii sta je postala!!! HAHAHHA i Katy je naziva “PROPALITETOM” bas kao i ja -.- Mada,to i nije smesno nego zalosnoo :p

  2. Mnogo mi je zao Lindsay,kad sam bio mladji stvarno mi je bila cool i imala je extra filmove…..ona vec duze vreme ne uspeva da se izvuce iz problema,i ako ovako nastavi male su sanse da ce se opraviti……sto se tice karijere,sa tim je davno zavrsila,nju vise niko nece….

    Drago mi je da Katy makar sme da prizna da izbegava nekoga…neki drugi se prave da su dobri sa svima,a samo se pretvaraju kao neke pi*ke….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.