Start Stars Hot News! Katy Perry: Konačno zaprošena?

Katy Perry: Konačno zaprošena?

SHARE

00589810_000003

Kako stvari stoje, veza Katy Perry i Russela Branda svakim danom sve je ozbiljnija pa su tako i glasine o njihovoj skoroj veridbi sve učestalije.

Russel ne samo da je vodio svoju dragu na tekmu svog omiljenog fudbalskog kluba West Ham United, već je nedavno prodao i svoj stan u severnom Londonu i za 2,2 miliona funti kupio vilu u Los Angelesu koju namerava da deli sa Katy.

Katy je božićne praznike provela sa svojom porodicom u SAD ali se očekuje da će joj se Russel pridružiti kako bi zajedno dočekali novu godinu.

„Russel se nikada ni prema jednoj devojci nije ponašao kao prema Katy i očito je da je jako zaljubljen u nju,“ izjavio je jedan njegov poznanik za engleski Daily Mail. „Prošle nedelje ju je pitao da se uda za njega i ona je kao iz topa odgovorila sa da.“

U svojoj autobiografiji „ My Booky Wook“ Russel otvoreno govori o svojoj borbi sa ovisnošću o drogama i spavanju sa prostitutkama, i priznaje da je sve vreme želeo da nađe onu pravu.

„Ona je neverovatna. Zbilja mi je zabavno s njom,“ rekao je nedavno o Katy. „Ona je divna osoba i obožavam da provodim vreme s njom. Promenila me je – zbog nje sam prestao da radim stvari koje verovatno nikada nisam ni trebao da radim.“

OSTAVI KOMENTAR