309
Katy Perry je jedan od razloga raskida Kristen i Roba?

Katy Perry je jedan od razloga raskida Kristen i Roba?

309
SHARE

wenn20333743

Svet je juče obišla vest da je Robert Pattinson konačno prelomio i odlučio da se rastane od svoje devojke Kristen Stewart, pokupivši sve svoje stvari ali i kućne ljubimce iz njenog stana.

Insajderi sad tvrde da je Robu u donošenju te odluke pomogla i njegova velika prijateljica, Katy Perry, s kojom ga često viđamo ove godine. Katy je s njim tako bila ne samo na Coachella muzičkom festivalu, već i na MET Gala ceremoniji kao i na proslavi njegovog rođendana, a Kristen nikad nije bila u blizini.

Robert Pattinson and Kristen Stewart walk the red carpet at the world premiere of Summit Entertainment's 'Twilight'

Ranije ove godine već su se pojavile informacije da se Kristen zbog Katy oseća vrlo nesigurno. “Katy je nekad bila Kristenina prijateljica, ali sad se odlično slaže s Robom. Svima je jasno da je Rob pomalo zaljubljen u nju a ona to koristi”, preneo je časopis Heat. “Oni to ne pokazuju u javnosti, ali Kristen se zbog svega oseća nesigurno.” Časopis People prenosi da je Kristen užasno neraspoložena nakon raskida, kao i da danima ne napušta svoju kuću.

9 KOMENTARA

  1. Zar oni nisu raskinuli zato sto je Rob procitao neke poruke na Kristen-inom telefonu,od nekog ljubavnika njenog ? :\

  2. “Svima je jasno da je Rob pomalo zaljubljen u nju a ona to koristi.” E vala Katy ovde ispade vestica. Kako vi gluposti pisete, to nije normalno. Svi znamo da Katy nikada ne bi bila sa Robertom, jer su ona i Kristen dobre prijateljice. I manite se vise ovakve price!

  3. Inače ne volim ni Roba ni Kristen (nju pogotovo), ali Rob je zaslužio mnogo bolju od nje. I trebao je da je nabije nogon odmah nakon prevare.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.