Start Stars Hot News! Katy Perry ismevala simpatiju iz srednje škole na koncertu!

Katy Perry ismevala simpatiju iz srednje škole na koncertu!

SHARE

Pevačica Katy Perry početkom prošle nedelje nastupala je u srednjoj školi koju je pohađala. Tamo su se okupile i brojne koleginice i kolege pevači, koji su došli da vide njen nastup. Ipak, niko očito nije očekivao da će se Katy prisetiti srednjoškolskih dana, i to za najavu pesme “Ur So Gay”. Naime, lepa pevačica tu je pesmu posvetila Shaneu Lopezu u kojeg je bila zaljubljena kao srednjoškolka.

“Bio si najpopularniji dečko u mom razredu. Nikad nisi htoo da izađeš sa mnom, uvek si trčao za Amandom Wayne. Zaista si dobro izabrao, srce. Što ima sad?”, rekla je Katy. Osramoćeni Lopez očito se osećao povređenim zbog njene izjave pa je za Radar Online rekao da nikada nije znao da joj se sviđa.

“Ta cela priča je prilično naduvana. Nikad nisam imao osećaj da je zaljubljena u mene. Uvek smo bili prijatelji. Mislim da je to uradila više iz zabave, kako bi me osramotila. Nisam to očekivao, ali nisam ni iznenađen. Ona je jednostavno takva – vrlo otvorena, šašava i smešna. Nije se nimalo promenila”, rekao je srednjoškolski kolega pevačice.

OSTAVI KOMENTAR