109
Katy Perry i Russell Brand zvanično razvedeni

Katy Perry i Russell Brand zvanično razvedeni

109
SHARE

Britanski komičar tražio je razvod u decembru, a dogovor o njemu postignut je 8. februara. Ipak, prema zakonu Kalifornije, potrebno je 6 meseci da bi razvod bio ozvaničen.

null

Ipak, 14-mesečni brak završen je ove subote, a Katy je za to okrivila Russella. “Da sam mogla da promenim nešto uradila bih to, ali baš to se desilo. Uvek sam želele da snimim ploču ‘Teenage Dream’ a ono što ide s njom je turneja. Turneja je uvek važna za mene. To je moja velika obaveza prema fanovima, jer postojim zbog njih.” Russell međutim nije imao dovoljno razumevanja za njenu karijeru.

FOTO: SIPA

4 KOMENTARA

  1. drago mi je sto su se vec jednom razveli.ne zbog toga sto ih ne volim nego zato sto su i oni sami odlucili da je tako najbolje,pa sad se to zavrsilo.Katy je prelepa na ovim slikama,zapale su mi za oko Ruselove ljubicaste cipele,nzm zasto,verovatno zato sto niko kod nas ne nosi tako nesto.KATY<333333333333333333333333 ;)

  2. I meni je drago,LOVE U Katy <3 !!Ona zasluzuje najbolje,a ne ovog ofucanog Russela!!El ste gledali pre jedno 3 nedelje BEHIND THE MUSIC(Katy Perry)???Znam da ga je pre volela,ali ako je ovako ispalo…. :( !!Ja sam njen najveci fan,a i onako nisam hejter pa de se mesam u njenu privatnost.. :D
    P.S. Samo da znate,meni se Russel nikad nije svidjao,a sada ga prezirem!! ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.