100
Katy Perry finansira raskošni život Johna Mayera?

Katy Perry finansira raskošni život Johna Mayera?

100
SHARE

Strani mediji ovih dana pišu da je Katy Perry potrošila veliki deo svog bogatstva, od kada je u vezi sa Johnom Mayerom, jer mu navodno ona daje novac kako bi on mogao da živi na luksuzan način. 

Nekoliko očevidaca videlo je kako se pevačica hvata za novčanik u raznim prilikama, čak i da plati poklone za sebe od Johna! “Jednom im je prišao ulični prodavac cveća koji je ponudio Johnu da kupi ružu za svoju devojku, ali kada je zavukao ruku u novčanik shvatio je da nema sitnog novca, pa je Katy morala da plati”, rekao je izvor za National Enquirer i dodao da Katy često plaća njihove račune za gorivo, troškove putovanja na koje odlaze, večere, čak i Johnove masaže. Ukoliko su ove glasine istinite, izgleda da Katy to ne smeta, pošto se šuška da bi par uskoro mogao da se venča.

IZVOR: Life Content

11 KOMENTARA

  1. On je samo obican zenskaroa bez talenta i nista vise.Nije lep uopste.Katy i Russel Brand su bili divan par,zao mi je sto su se razveli

  2. Nije mogao ni ruzu da joj kupi.Ne kazem da mora biti mnogo bogat i sl….,al ocigledno je da je on sa njom samo zbog…NOVCA…a Katy to ne zasluzuje,ona je predivna osoba i treba nekog ko ce ju voljeti bez obzira na sve…Katy<3<3<3 ^—^ =)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.