195
Katy Perry dobija zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Katy Perry dobija zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih

195
SHARE

katy perry

Katy Perry poslednja je u nizu poznatih ličnosti koja je dobiti zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Popularnoj pevačici ovo priznanje će biti uručeno 2014. godine, zajedno sa glumicima Orlandom Bloomom i Matthewom McConaugheyjem.

Nedavno je Jennifer Lopez dobila svoju zvezdu, a sada je otkriveno da će joj se pridružiti i Katy, Orlando i Matthew. Ovo prestižno priznanje obično je veoma važno za poznate ličnosti, a dobiće ga i Sally Field, Liam Neeson, Jessica Lange, Kaley Cuoco, Claire Danes i Cheryl Hines iz sveta filma i televizije, dok će iz muzičke industrije podršku Katy pružiti rokeri Jeff Lynne i Rick Springfield. Posthumno će naredne godine biti dodoeljene i zvezde reperu Tupacu Shakuru i komičaru Philu Hartmanu.
“Imamo sjajnu kombinaciju poznatih ličnosti i holivudskih direktora koji su od Holivuda napravili ono što je danas – jedna od najvećih zabavnih destinacija na svetu”, rekao je David Green, predsednik selekcionog komiteta Staze slavnih i dodao: “Nove selekcije doneće radost i drage uspomene za milione koji posete Holivud svake godine.

Izvor: Life Content

12 KOMENTARA

  1. Slazem se sa @zvona trebali su je stavit ove godine.
    @Boka Ako je Jennifer dobila zvezdu onda sigurno treba i Katy.

  2. Cime je Katy (autotuned shit) zasluzila ovo, jeste da je imala 5 No.1 singlova on Billboard Hot 100, ali nijedna pesma nije memorable. Gaga ima 14 ginisovih rekorda, 7 internacionalnih chart-toppova (chart topper je singl koji je bio No.1 u preko 20 drzava), ona je jedina koja ima toliko, Katy je uvek No.1 samo u US & UK. Dok Gaga je vladala celim svetom + RiRi ima 5, Katy ima 2.. Plus Gaga ima najvise nagrada od svih zivih izvodjaca 316 nagrada. A nema veze, kada ARTPOP stgne (futuristic EDM/glam/trance/metal) everybody are going down.. Bow down bitches!

  3. drago mi je zbog nje zaslužila je ali mislim da je rihanna ipak zaslužila više od nje ona svojom glazbom obara rekorde i najslušanija je pjevacica a to nemoze bilo ko noh8 ja volim katy ali svejedno rihanna je rihanna

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.