Start Stars Hot News! Katy Perry dobija zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Katy Perry dobija zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih

SHARE

katy perry

Katy Perry poslednja je u nizu poznatih ličnosti koja je dobiti zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Popularnoj pevačici ovo priznanje će biti uručeno 2014. godine, zajedno sa glumicima Orlandom Bloomom i Matthewom McConaugheyjem.

Nedavno je Jennifer Lopez dobila svoju zvezdu, a sada je otkriveno da će joj se pridružiti i Katy, Orlando i Matthew. Ovo prestižno priznanje obično je veoma važno za poznate ličnosti, a dobiće ga i Sally Field, Liam Neeson, Jessica Lange, Kaley Cuoco, Claire Danes i Cheryl Hines iz sveta filma i televizije, dok će iz muzičke industrije podršku Katy pružiti rokeri Jeff Lynne i Rick Springfield. Posthumno će naredne godine biti dodoeljene i zvezde reperu Tupacu Shakuru i komičaru Philu Hartmanu.
“Imamo sjajnu kombinaciju poznatih ličnosti i holivudskih direktora koji su od Holivuda napravili ono što je danas – jedna od najvećih zabavnih destinacija na svetu”, rekao je David Green, predsednik selekcionog komiteta Staze slavnih i dodao: “Nove selekcije doneće radost i drage uspomene za milione koji posete Holivud svake godine.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR