130
Katy Perry demantuje da piše autobiografiju

Katy Perry demantuje da piše autobiografiju

130
SHARE

Russell Brand može da odahne: nakon što su se u medijima pojavile glasine da njegova bivša supruga planira da iznese sve njihove tajne u autobigrafiji, slavna pevačica demantovala je ove tvrdnje.

Pevačica hita “Fireworks” negirala je da je potpisala ugovor vredan 3 miliona dolara sa jednom izdavačkom kućom za objavljivanje autobiografije u kojoj bi otkrila detalje o svojoj vezi i braku sa britanskim komičarem. Naime, Russell je već objavio dve autobiografije pod nazivima “Booky Wook” i “Booky Wook 2″, a nedavno je izjavio i da je u planu i treća, u kojoj će opisati odnos sa Katy. Mediji su potom objavili da je nekoliko izdavača pozvalo Katy da ona napiše knjigu u kojoj će predstaviti svoje viđenje događaja, i ona je navodno prihvatila unosnu ponudu jednog od njih. Ipak, Katyn portparol demantovao je ove navode i rekao da ništa od toga nije istina.

Autor: Life Content

2 KOMENTARA

  1. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1#I love HARRY POTTER and Logan Lerman the most on the world#Milica-Perkator{Jusperka4ever}1000x,anator{n},sofijator{v},emirator{ZM},LYMator,nenadator,anjator,anđelator,dajanator{HS}SWIFTY,directioner4ever

    pa dobro njen zivot,ona ce odluciti da li ce da pise ili ne ;)
    po russella bolje da ne pise ;)
    katy<33333333333333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.