122
Katy Perry: Bila sam toliko siromašna da sam pozajmljivala odeću i šminku

Katy Perry: Bila sam toliko siromašna da sam pozajmljivala odeću i šminku

122
SHARE

Iako danas zarađuje milione, Katy Perry priznala je da je u prošlosti bila potpuno švorc. “Pozajmljivala sam odeću i šminku kako bih izgledala pristojno za mesta koja sam obilazila. Bilo je cool”, priznala je pevačica za Lucky magazine.

Ipak, čini se da joj ponekad ni svi ti silni milioni ne pomažu, barem kada je u pitanju odabir dizajnerskih krpica. Podsetimo, na dobrotvornoj večeri Met Ball u muzeju Metropolitan Katy Perry želela je ostaviti utisak svojom belom haljinom modne kuće CuteCircut. U tome je i uspela, jer joj je izrez na nozi bio toliko visok da joj je svaki korak otkrivao međunožje.

Kao da to nije bilo dovoljno, njena je haljina odjednom zasijala. Doduše, ne doslovno. Kad su se na crvenom tepihu prigušila svetla, čudnovata je kreacija počela isijavati fluorescentnu svetlost, što joj je obezbedilo titulu najgore obučene osobe te večeri.

Image Hosting by imagefra.me

4 KOMENTARA

  1. Svaka čast na iskrenosti! Svako bi ti pozavideo…Haljina ti je na žalost užas, ali za pesme se to ne može reći..bitno je da su pesme ok, a dizajnera koji  je ok ćeš naći pre ili kasnije…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.