199
Katy Perry: „Ne muvam se sa Robertom Pattinsonom!“

Katy Perry: „Ne muvam se sa Robertom Pattinsonom!“

199
SHARE

00586839_000001

Katy Perry uzvratila je na vesti da se viđa sa zvezdom Twilight sage Robertom Pattinsonom.

Glasine o intimnoj vezi između pevačice i mladog glumca raširile su se prošle nedelje, nakon što su Katy i Rob viđeni kako se druže na jednoj žurci u Los Angelesu. Nešto kasnije, popularni par primećen je kako napušta mesto događaja u Katynom autu, iz čega je proistekla priča o njihovom navodnom muvanju.

Međutim, u poruci na svojoj Twitter stranici, pop zvezda opovrgla je ove tračeve, izražavajući pritom vernost svom dečku, britanskom komičaru Russelu Brandu.

„Čitala sam gomilu jučerašnji vesti – to su BUDALAŠTINE,“ napisala je.

„Ljudi bi do sada trebalo da znaju da se ne muvam sa vampirima, i da me interesuje samo jedan čovek – a to je Rustyrockets!“ kaže Katy.

Za one koji ne znaju, Rustyrockets je Russelov nadimak na Twitteru.

Inače, kako javlja sajt Entertainmentwise, Perryjeva se trenutno nalazi na „zimskom raspustu“ u kući svog dragog u severnom Londonu, a kada su pre tri dana viđeni na doručku u jednom londonskom restoranu, Katy je izjavila da planiraju da pogledaju najnoviji film Jamesa Camerona „Avatar“.

10 KOMENTARA

  1. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1(¯`*•.¸I ♥ my friends,cute boys,money,shopping. . . hahaha salim se. . . I love kim kardashian and justin bieber xD (¯`*•.¸

    pa i nisu neki par. . . (katy i robert ) . . .

  2. +1 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1(¯`*•.¸I ♥ my friends,cute boys,money,shopping. . . hahaha salim se. . . I love kim kardashian,britney spears and justin bieber xD (¯`*•.¸

    ali oboje su prelepii !!!! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.