133
Katy i Russel planiraju puno dece

Katy i Russel planiraju puno dece

133
SHARE

Katy Perry i Russell Brand u braku su jedva dva meseca. Ali, čini se da oboje žele da otvore novo poglavlje u životu i postanu roditelji.

Lepa pevačica nedavno je intervjuu priznala kako želi jako puno dece. “Apsolutno. Ne želim propustiti nijedno takvo iskustvo. Želim puno dece, i jako je izgledno da ću ih i imati”, izjavila je. Osim toga, otkrila je i kako se raduje prvom Božiću koji će Russell i ona provesti kao bračni par.

“Bićemo Russell i ja uz ružičasto božićno drvce i vegetarijansku hranu. Otvorićemo jedan poklon noć ranije, jer je to tradicija u mojoj porodici. Napravićemo i nešto novo, naravno. Započećemo neke naše nove tradicije jer smo sada porodica”, rekla je srećna Katy. Takođe, oduševljeno je izjavila kako je njen suprug sjajan i kako je uz njega srećna svaki dan. “Zasmejava me kao niko drugi i savršen smo par”, rekla je. Zaljubili su se pre više od godinu dana, a ubrzo nakon upoznavanja su se i verili.

5 KOMENTARA

  1. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Smoki girls ♥ Mallu,Ninu,Kim,Torresicu,Megan,Pametnu,Chocolate girl and Sbiebzzz!!! Love ya guys 4ever. ♥♥♥

    Pa srecno im bilo!!! Love Katy and Russel ♥♥♥♥♥♥

  2. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Smoki girls ♥ Mallu,Ninu,Kim,Torresicu,Megan,Pametnu,Chocolate girl and Sbiebzzz!!! Love ya guys 4ever. ♥♥♥

    PoOoZzZz Pametna!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.