Start Stars Hot News! Katy B: “Prvi put kad sam dospela na vrhove liste, bila sam...

Katy B: “Prvi put kad sam dospela na vrhove liste, bila sam propisno isprepadana”

SHARE

2011. bila je godina 22-godišnje pevačice rođene u Pekamu, nekad poznate kao Baby Katy. Mlada devojka postala je pravi pop fenomen!

Njena muzika mogla se čuti na plesnim podijumima širom Evrope, pre svega prvi singl “Katy on a Mission”, koji je stigao do vrhova britanskih top lista. “I dalje ne mogu da pređem preko toga kako je ta pesma dobro prošla, bilo je stvarno, stvarno ludo”, rekla je, gestikuliraći divlje rukama. “Ipak, tek kad se video pojavio na YouTubeu stvari su živnule. Pre nekoliko dana pitali su me koja je moja omiljena prodavnica pesama, a ja sam rekla YouTube”.

[youtube -6tHw4yIDok]

Njen album “On a Mission” kombinuje haus, drum ‘n’ bass, dabstep i fank a preko toga ide melodični pop zvuk koji kreira neodoljivu kombinaciju. Sam album nastajao je čak tri godine. “Studirala sam muziku pa bih snimala stvari kad sam imala slobodno popodne. Znači, i sam izlazak je bio velika stvar, a izvođenje uživo nešto potpuno drugačije” rekla je Katy B.

[youtube HkmET8y-RiM]

Ona je svoj prvi samostalni nastup imala krajem aprila i puna je utisaka o tom događaju. “Bilo je to strašno za moje nerve”, govori smejući se. “Čak 3,000 ljudi došlo je da vidi…mene. Nikad nisam bila glavni izvođač na koncertu. Prvi put kad sam bila u centru pažnje i prosto sam se izbezumila! Nikad se ne naviknete na tako nešto, barem se ja nadam da neću”, konstatovala je crvenokosa lepotica.

OSTAVI KOMENTAR