228
Katie Price: Ružna sam i debela

Katie Price: Ružna sam i debela

228
SHARE

Katie Price godinama koristi botoks te je imala nekoliko plastičnih operacija, no sva ta briga oko izgleda nije joj pomogla da stekne samopouzdanje. Uoči velike ceremonije venčanja koje priprema za sledeći mesec, britanska je starleta još više potonula u depresiju i počela otvoreno pokazivati svoju nesigurnost.

“Okolo govori svim svojim prijateljima i članovima porodice da je ružna i debela”, rekao je izvor za časopis Now. “Zna da će na venčanju sve oči biti uperene u nju i oseća velik pritisak. Kaže kako mora izgledati savršeno na venčanju, ali nakon svega što je učinila sa svojim licem, nije zadovoljna niti srećna, već zabrinuta”, tvrdi izvor. Navodno je starleta opsednuta time da izgleda bolje nego na venčanju s Peterom Andreom koje je bilo 2005. godine.

5 KOMENTARA

  1. Ma devojko lepa si!Samo prestani da koristiš botoks i da ideš na plastične operacije……….ne razumem zašto koristi  takva sranja kada je mlada i lepa?!

  2. Lepa je i zgodna…cim je uradila toliko korekcija znaci da je iskompleksirana a to je na bazi psihe a ne izgleda ali u neku ruku je i normalno da zeli da izgleda savrseno na sopstvenom vencanju.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.