291
Katie Price: “Imaću još jedno 12 muževa”

Katie Price: “Imaću još jedno 12 muževa”

291
SHARE

Katie Price je podelila svoje planove o budućnosti s novinarima. Starleta poznata po brojnim plastičnim operacijama do sada je bila u braku dva puta, a sigurna je da će imati još nekoliko muževa.

Takođe planira još dece koja će praviti društvo njenom, šestogodišnjem sinu i četvorogodišnjoj kćerki, koje je dobila s Peterom Andreom, a želja joj je da se još koji put skine za Playboy.

“Osećam u sebi da će biti još snimanja za Playboy. Još uvek volim da se skidam pred objektivima jer je to ono što radim najbolje i što me dovelo do ovde gde sam sada. Takođe planiram još dece, još konja, a i muževa, njih jedno 12, rekla je starleta, koja je trenutno u vezi s argentinskim modelom Leandrom Pennom. Katie je priznala da još uvek nije raščistila odnose s bivšim muževima, ali zbog toga se ne uzrujava previše. “Svako ima poneku dramu u životu, zar ne?”, misli.

9 KOMENTARA

  1. sva je od silikona ….a muski rod kako se pali na to …….imace i 24 muza….nece ni jednog osvojiti svojim karaktero vec samo izgledom

  2. Ova nije noramlna sta ce joj toliko muzevaaa…Ja sam videla dosta glupi ,i cula sam razne gluposti ali ova njena glupost da ce da ima 12 muzeva e najveca glupost ikada…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.