Start Stars Hot News! Katie Holmes: ”Suri nosi štiklice jer se sprema za balet!”

Katie Holmes: ”Suri nosi štiklice jer se sprema za balet!”

SHARE

36033PCN_Holmes

Nakon što je postala meta kritika na račun odgoja svoje kćerkice Suri Cruise, glumica Katie Holmes se odlučila odbraniti. Mala Suri viđena je više puta kako nabada u cipelicama na štiklu, što nikako ne može biti zdravo za dete koje je tek naučilo hodati.

Katie je odlučila objasniti da se malena Suri sprema za balet pa joj je to priprema za treninge koji joj slede. Ironija je u tome što je Katie svoje objašnjenje dala na zabavi ironično nazvanoj Dizzy Feet Foundation, koju je organizovalo udruženje koje pomaže deci slabijeg imovinskog statusa da počnu plesati.

Uprkos tome, glumica se teško može odbraniti od negativnih kritika koje joj svakodnevno upućuju svi časopisi specijalizovani za roditeljstvo. Niko, čini se ne može shvatiti visoke pete male damice Suri. Inače, poznato je da je i njena majka, Katie ljubiteljica plesa te je nastupala u showu So you think you can dance. U poslednje vreme sve su češće glasine o razvodu Katie i Toma Cruisea, a glumica se pojavljuje u medijima u sve zapuštenijem i lošijem izdanju.

OSTAVI KOMENTAR