Start Stars Hot News! Katie Holmes se u Sajentološkom centru priprema za drugo dete?

Katie Holmes se u Sajentološkom centru priprema za drugo dete?

SHARE

Katie Holmes navodno se priprema za drugo dete provodeći puno vremena u holivudskom Sajentološkom centru. Mlada glumica poznata po ulozi u seriji “Dawson`s Creek” sa suprugom, Tomom Cruiseom već ima trogodišnju devojčicu Suri.

Katie je upravo završila promovisanje filmova “The Extra Man” i “The Romantics” na Sundance Film Festivalu pa se nakon povratka u Hollywood počela sve duže zadržavati u Sajentološkom centru. Prošle je nedelje tamo provela više od četiri sata. “Upravo se to događalo i pre nego što je ostala trudna sa Suri”, naveo je za New York Post izvor blizak glumačkom paru, dodajući kako Tom nikada nije tajio da bi želeo još jedno dete.

Holmes i Cruise odani su sledbenici sajentologije, učenja koje se, između ostalog, zalaže i za rađanje u tišini, jer se smatra da zdravlje i sabranost deteta počinju još puno pre rođenja.

Zanimljivo je kako su nedavno američki mediji objavili da Katie toliko mrzi porodicu svog supruga Toma Cruisea da mu je postavila ultimatum: “Izbaci ih iz kuće ili zaboravi na još jedno dete”. Katie i Tom, koji imaju trogodišnju kćerku Suri, žive na Beverly Hillsu zajedno s dvoje usvojene Tomove dece, 17-godišnjom Isabellom i 14-godišnjim Connorom, Tomovom majkom Mary Lee i njegovom sestrom Cass koja ima troje dece. Ukoliko su te, kao i glasine o pripremama za prinovu, istinite, čini se da bi neki od članova Tomove porodice uskoro mogli promeniti adresu stanovanja.

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR