Start Stars Hot News! Katie Holmes počela oblačiti Suri!

Katie Holmes počela oblačiti Suri!

SHARE

Dve dame koje dugo nismo videli u javnosti, s obzirom na njihovu popularnost – Suri Cruise i Katie Holmes juče su se prošetale hladnim New Yorkom, obe obučene! To je iznenadilo paparazze, koji su malenu Suri Cruise kraj zabundanih roditelja viđali razgolićenu, i to na izuzetno niskim temperaturama. Međutim, mama Katie svoje navike je očigledno promenila.

A osim što pažnju privlači svojim zanimljivim i skupim odevnim kombinacijama, Suri bi uskoro mogla postati popularna i kao glumica. Budući da im je kćerka toliko popularna, Tom Cruise i Katie Holmes trude se održati kćerkicu u središtu medijskog zanimanja te već stvaraju planove o tome što će im kćerkica raditi u budućnosti.

Naime, Suri je krenula stopama svojim popularnih roditelja te je krenula na privatne časove glume. “Suri uživa u časovima plesa toliko da je ubrzo upitala mamu može li krenuti i na časove glume, a Katie nije mogla odoleti svojoj ljubimici”, otkrio je izvor za medije. “Iako je Tom nedavno priznao da bi bio srećan da njegova kći postane glumica, odluka o časovima glume isključivo je odluka trogodišnjakinje”, dodao je izvor. Dosad su Katie i Tom potrošili preko milion dolara na Surine nedeljne časove španskog i francuskog jezika i časove plesa.

OSTAVI KOMENTAR