161
Katie Holmes na odeću za Suri troši 25.000 dolara mesečno!!!

Katie Holmes na odeću za Suri troši 25.000 dolara mesečno!!!

161
SHARE

00572882_000003

Mlada glumica mesečno troši 25 hiljada dolara kako bi njena kćerkica bila “najmodernija klinka u Hollywoodu” piše FemaleFirst.

Malena Suri oblači se u najekskluzivnijim buticima na Petoj aveniji i Rodeo Driveu gde slavna mama haljinice za kćerku plaća i po nekoliko tisuća dolara. “Oblačenje male Suri u dizajnersku odeću Katien je najdraži hobi”, rekao je izvor blizak glumici.

“Obožava je oblačiti u stilu osamdesetih. Suri nosi i štiklice, a kada se umori jednostavno ih skine”, dodao je izvor.

Image Hosting by imagefra.me

9 KOMENTARA

 1. o bože gospode! tim parama bi mogli da izdržavaju tri sela u africi
  kakva bahatost
  fuj
  i još dete teraju da nosi štikle … nemam reči

 2. Cista glupost….izivljavanje nad decom.I jos nosi stile…pa dal je Katie normalna,kakva bi to majka dala detetu da nosi stikle???!!!!

 3. ona je luuuuuda 1000% to sto je ona babetina umorna od stikli sad tera jadno dete da ih nosi!!! ovi slavni su izgubljeni!!

 4. Sta ce tom jadnom malom slatkom detetu… JAdno dete… Kakvo je to, kako da kazem, zloupotrebljavanje dece… To je to… Daje 25.000 mesecno da bi se hvalila detetom! To je kao paris hilton. Kupuje psa da bi se slikala s njim. Ona radja dete da bi se slikala i hvalila. Ja bi se radije hvalila PAMETNIM i APA-DRAPA detetom.

 5. Sta hocete pacenicijedi i moja mala devojica nosi stikle a ja nisam matora niti je Katie. to je sasvim normalno ovde u Americi. ”bas ste jadni.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.