Start Stars Hot News! Katherine Heigl odvojila malo vremena za ugađanje samoj sebi

Katherine Heigl odvojila malo vremena za ugađanje samoj sebi

SHARE

Bivša plavuša, koja izgleda sjajno i s novom, smeđom bojom kose, očito se i dalje dobro zabavlja u životu. Nedavno je odustala od snimanja serije “Uvod u anatomiju” pa joj sada nedostaje njena ekipa koja joj je, kaže, kroz poslednjih šest godina snimanja serije postala poput porodice.

Ipak, glumica izgleda srećno i zadovoljno dok ugađa sama sebi časteći se ručkom u italijanskoj trattoriji “Farfalla”. Nakon uživanja u talijanskim specijalitetima, koji očito uopšte na štete njenoj liniji, glumica se počastila i posetom salonu za sređivanje noktiju u kalifornijskom Los Felizu. Katherine, novopečena mama, odlučila je odvojiti malo vremena za samu sebe i priuštiti sebi uživanje u slobodnom popodnevu.

Katherine i njen suprug Josh Kelley nedavno su usvojili 17-mesečnu devojčicu Naleigh iz Kine. Glumica ne prestaje hvaliti svoga supruga ističući kako nije mogla zamisliti boljeg oca svome detetu.

“Zaista je sjajan. Zovemo ga Disneyland Tata, jer čim se pojavi, kreće zabava i počinje veselje. Nosi je po sobama na ramenima, a ona uživa. Zaista je pažljiv i brižan. Nedavno sam prvi put u šest meseci ostavila Naleigh s njim samu, malo mi je bilo čudno, ali sam znala da je dete u pravim rukama”, rekla je 31-godišnja glumica.

OSTAVI KOMENTAR