Start Stars Hot News! Kate Winslet paničila jer nije želela snimati scene seksa sa Leonardom DiCaprijem

Kate Winslet paničila jer nije želela snimati scene seksa sa Leonardom DiCaprijem

SHARE

Kate Winslet već je nekoliko puta snimala ljubavne scene s Leonardom DiCaprijem, ali uprkos tome, na snimanju filma “Revolutionary Road” Kate se nikako nije mogla opustiti jer je smatrala da će joj to uništiti brak. Kako je otkrio Leonardo, Kate je na snimanju neprestano paničila oko scena seksa.

“U tom periodu je bilo jako teško snimati s njom. Bila je zabrinuta jer je mislila da će njenom suprugu smetati činjenica da se njegova žena pred njim mazi s drugim muškarcem. Pokušao sam joj objasniti da je sve u redu i da je to samo gluma, ali ona je neprestano ponavljala da joj je sve to jako čudno”, kaže Leonardo, koji je u spomenutom filmu iz 2008. igrao supruga Kate Winslet.

Image Hosting by imagefra.me

S obzirom na to da je reditelj “Revolutionary Roada” bio upravo Sam Mendes, tadašnji suprug glumice, nije ni čudno da je Kate bila ukočena dok je snimala seksi scene s Leonardom. “Sam joj je detaljno govorio što mora raditi i kako mora odglumiti taj seks, ali ni tada se nije opustila. Paničila je jer je trebala glumiti ljubav sa najboljim prijateljem, odnosno sa mnom, i to pred očima svog supruga”, kaže Leonardo koji je celu priču otkrio jer smatra da je upravo Hollywood kriv za raspad braka Kate Winslet i Sama Mendesa.

OSTAVI KOMENTAR