Start Stars Hot News! Kate Moss se udaje u julu

Kate Moss se udaje u julu

SHARE

Kate Moss je verena a ona i Jamie Hince venčanje planiraju za ovo leto. Prema pisanju britanskog Suna, Kate će postati gospođa Hince 2. jula, a njena osmogodišnja kći Lila biće glavna deveruša.

Moss se već šali da će ona biti najslavnija Kate koja će se venčati 2011, a ne buduća princeza Kate Middleton. 40-godišnji Hince verio je Kate u utorak naveče, kada je Kate već ugasila svetla u sobi i legla na spavanje. Iznenadio ju je prstenom iz 1920, a navodno vredi nekoliko hiljada funti.

Romantični gitarista poštovao je i tradiciju pa je pitao Kateine roditelje za njenu ruku. “Kate je oduševljena. Jamie je pravi muškarac za nju, oni su srodne duše. On već odavno želi venčanje, no ona je htela da čeka. Poslednjih godinu dana su nerazdvojni, toliko su bliski da se već ponašaju kao da su u braku. Imaće jako glamuroznu svadbu. Biće to jedna od najboljih zabava koje je Kate ikad priredila”, otkrio je izvor blizak paru. Kate i Jamie sinoć su srećnu vest javili porodici i prijateljima, a čestitke otad ne prestaju da pristižu. Prošle godine već je objavljena vest kako su se venčali tokom odmora na Siciliji, no ubrzo je demantovana.

OSTAVI KOMENTAR