1397
Kate Middleton se sama našminkala za kraljevsko venčanje

Kate Middleton se sama našminkala za kraljevsko venčanje

1397
SHARE

Kate Middleton, nova britanska princeza i supruga princa Williama za svoju svadbu u petak sama se našminkala.

Iako se za imidž kraljevske porodice i kraljevske svadbe brinulo nekoliko stotina ljudi tokom nekoliko meseci, Kate nije prepustila svoje lice u ruke stručnjaka već je kratko pre svadbe upisala kurs kod šminkerke Arabelle Preston.

Naime, ona buduće mladence uči kako da se našminkaju za najvažniji dan u životu. Tako je Kate na svadbi zadržala svoj prirodni izgled, a samo je oči i obraze malo jače naglasila, što se podrazumeva jer su je brojne svetske kamere snimale.

12 KOMENTARA

  1. Svejedno,bila je prelepa! Mislim,tako prirodna i lepa!A ne kao neke koje stave kilo pudera,karmina i cega jos ne… Jednostavno je htela da poruci: LEPOTA JE U JEDNOSTAVNOSTI.

  2. Zaista je prelepa. Izgleda mi ka potpuno normalna i neiskompleksirana osoba. Prirodno je lepa, i to je i trebala da naglasi taj dan! Uspela je u tome! :)

  3. prelepa je kao da je sa marsa pala jer tamo ne pripada (nije sala) pa sta ako se sama sminkala nije smak sveta i ona zna da se smika kao i nase mame,sestre,babe,mi,tetke,… ok ali stvarno lady diana je imala lepsu vencanicu i kad je spomenem zao mi je sto je poiginula i zao mi je sto ju je princ chjarls varao s glupavom i ruznom kamilom . mislim stvarno ovo je glupo da princ charls sa kamilom a i ja se ponekd pitam sto je ozenio sa ladi dianom kad ju je varao sa kamilom i vise vremena provodio sa kamilom ?lady diana pobegla sa drugim da ne pati i poginula u saobracajnoj nesreci
    mrzim kamilu i princa charlsa a kladim se da i wiliam mrzi kamilu

  4. Joj ”necu reci svoje ime” da ti malo pratis kraljevsku porodicu znala bi da princ Carls nije mogao da se ozeni sa Kamilom jer je ona vec bila udata a to ne ide u korist kraljevskoj porodici…Ma Kejt ce biti odlicna kraljica toliko je dobra i skromana!!! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.