221
Kate Middleton: “Nadam se da ćemo William i ja zasnovati porodicu”

Kate Middleton: “Nadam se da ćemo William i ja zasnovati porodicu”

221
SHARE

Samo dva meseca nakon venčanja s princom Williamom, Kate Middleton je izjavila kako želi da ima decu s njim. Za vreme službene posete Kvebeku, William i Kate učestvovali su na ceremoniji Freedom of the City gde su se pozdravljali s mnoštvom dece.

Kate je kratko porazgovarala s dvogodišnjom Raffaelom koja joj je poklonila cveće. Usput je razgovarala i s njenim ocem Davidom Cheaterom koji je kasnije prepričao novinarima šta mu je vojvotkinja rekla.

“Kad sam poželeo njoj i Williamu sreću kod zasnivanja porodice, rekla mi je: ‘Da, nadam se da će tako biti'”, rekao je David. Kaže kako je Kate lepo popričala s njegovom devojčicom i rekla joj da je prelepa. Kraljevski je par nakon toga posetio sirotište gde su takođe pričali s decom i gledali mađioničara. Nekoliko dana nakon venčanja, nagađalo se da William i Kate ne mogu da imaju decu, jer ona ima zdravstvene probleme. Glasine je navodno proširila Camilla, ali niko u kraljevskoj palati nije želeo zvanično da komentariše ta nagađanja.

9 KOMENTARA

  1. KAKO JE LEPO STO SVADBRNE DAROVE I NOVAC DAJU SIROTISTIMA SIROM SVETA!!!
    ja mislim da  Camilla izmislja……
    <3<3<3<3<3KATE

  2. hvala bogu da su se razveli, jadna dajana mora da se prevrtala u grobu O.o btw, zasto je tagovano “kakve devojke voli justin bieber”?! kakve to veze ima s tekstom? O.o

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.