192
Kate Hudson: “U trudnoći su mi grudi ogromne, mrzim to”

Kate Hudson: “U trudnoći su mi grudi ogromne, mrzim to”

192
SHARE

Kate Hudson nije baš presrećna zbog promena na svom telu tokom druge trudnoće. Glumici se najmanje sviđaju sopstvene grudi, koje su prilično nabujale.

“Mrzim to. Pre sam nosila grudnjak  A veličine, a sada sam blizu D. To mi se ne sviđa. Dobro je dok na sebi nemaš odeću, i zgodno je za neke stvari, ali za većinu ne”, rekla je Kate.

Glumica koja drugo dete čeka s Mattom Bellamyjem kaže kako joj je sada puno teže da se lepo obuče. “Inače sam veliki fan mode, a za to je praktičnije imati male grudi, bolje izgleda u većini haljina”, misli Kate. Nedavno je otkrila i kako se neobično oseća kada je trudna. “Slično kao kad se naduvaš”, kaže Kate. Ona i Matt ne isključuju mogućnost da se jednoga dana venčaju, ali to im nije toliko važno. “Preskočili smo taj deo i odmah se bacili na onaj zabavni”, objasnila je Kate.

1 KOMENTAR

  1. Tebi bi godilo da si uvijek trudna jer si ravna ko daska.Košarica D uopšte nije prevelika,a onim koje nemaju ništa jeste i ovim se Kate diči.Jadno je što današnje celebriti sve više pričaju o grudima,a manje o bitnijim stvarima.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.