Start Stars Hot News! Kate Hudson: “Jako je romantično nekom roditi dete”

Kate Hudson: “Jako je romantično nekom roditi dete”

SHARE

Sjajni Matt Bellamy srećnik je u svakom smislu reči. Muzički talent frontmena grupe Muse je neponovljiv, a osim u karijeri, ide mu i u ljubavi.

Naime, glumica Kate Hudson priznala je da je jako zaljubljena u šarmantnog Britanca pa je progovorila o svojoj trudnoći. Par će uskoro dobiti dete. Bellamyju će to biti prvo, a njoj drugo dete. “Mislim da je jako romantično roditi nekome dete”, rekla je za britanske medije.

Dodala je i da je njen sedmogodišnji sin Ryder spreman na prinovu. “Jako je uzbuđen, spreman je na činjenicu da će uskoro imati brata i sestru. Često priča s mojim stomakom i poljubi ga svaki put kad ide negde, nikad ne zaboravlja. Ako mu se i zalomi da zaboravi, vrati se i poljubi moj stomak”, ispričala je srećna Kate.

Rydera je dobila iz braka s rokerom Chrisom Robinsonom, a s kojim je nakon razvoda ostala u odličnim odnosima. Nakon nekoliko godina burnog ljubavnog života, Kate se smirila uz Matta. Pre nje, Bellamy je bio nekoliko godina u vezi s italijanskom psihologistkinjom, a nakon što je ta veza propala, upoznao je Kate.

OSTAVI KOMENTAR