Start Stars Hot News! Kate Hudson bacila oko na dečka Ane Ivanović

Kate Hudson bacila oko na dečka Ane Ivanović

SHARE

Holivudska glumica Kate Hudson ponovo je bacila oko na golfera Adama Scotta, dečka Ane Ivanović, s kojim je bila u kratkoj vezi pre nego što se rodila ljubav između Adama i Ane.

Naime, lepa je glumica nakon prekida s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom krenula u lov na muškarce, a američki mediji pišu kako se istovremeno nalazi s nekoliko njih. Osim toga, Kate je obnovila kontakt s poznatim australijskim igračem golfa s koji je bila u vezi prošle godine.

Veza glumice i sportiste nije dugo trajala, a nakon prekida, Adam je u Australiji na snimanju reklamne kampanje za jedan poznati brend upoznao Anu. S druge strane, pokazalo se kako niti Kate ne pati za golferom, a ubrzo je sreću pronašla u profesionalnom igraču bejzbola.

Međutim, ima i onih koji tvrde da se Kate paralelno viđala sa obojicom. “Viđala se bez obaveze i s jednim i s drugim, ali kada je prekinula sa Adamom, njena je veza s Rodriguezom postala ozbiljna. Za vreme nedavnog boravka u Los Angelesu obnovila je kontakt s Adamom i od tada se ponovno viđaju. Njih su se dvoje oduvek dobro slagali”, izjavio je za američke medije izvor blizak glumici.

OSTAVI KOMENTAR