Start Stars Hot News! Katastrofalan nastup Amy Winehouse u Beogradu

Katastrofalan nastup Amy Winehouse u Beogradu

SHARE

Pevačica Amy Winehouse nakon poslednje rehabilitacije od svoje zavisnosti od alkohola krenula je na svetsku turneju. U sklopu iste u subotu uveče posetila je Beograd.

[youtube dNAEoogXTY4]

Amy je na pozornicu došla u alkoholisanom ili drogiraom stanju, kasnila je pola sata, a već nakon treće pesme fanovi su je izviždali. Padala je po bini, a nije uspela dobro da otpeva ni prvu pesmu “Just Friends”. Amy je pošlo za rukom i da se sruši na pozornici pred 20,000 razočaranih obožavalaca, koji su, nadajući se da će doći k sebi, počeli da pljeskaju i bodre je da se ustane, a sve pesme koje je pokušala da otpeva su oni pevali iz svega glasa jer pevačica nije izgovorila pola stihova. Ona je nastavila da mumla umesto da peva tekstove svojih pesama pa su je revoltirani gledaoci počeli gađati čašama zbog čega je ona napustila pozornicu.

[youtube GR61f4AqXNo]

Nekoliko minuta kasnije, Amy se vratila i sela pored benda. Pokušala je da otpeva “Valerie”, ali ni to joj nije pošlo za rukom. Već u ponoć je po drugi put napustila pozornicu, ali se više nije vratila.

OSTAVI KOMENTAR