Start Stars Hot News! Katarina najlepša na ostrvu

Katarina najlepša na ostrvu

SHARE

Od kada je počeo “VIP Survivor“ ne možemo a da ne primetimo da su pripadnice nežnijeg pola koje su se upustile u avanturu na Filipinima izuzetno atraktivne. Ovo je jedan potpuno novi način da sagledamo naše zvezde – sto odsto prirodne, u kupaćim kostimima, bez šminke, glamura i crvenog tepiha… Istina je da je lepota svake takmičarke posebna na neki način, a prema istraživanju “Blica“, Katarina Vučetić je najlepša “robinzonka”.

Prethodnih dana u anketi “Ko je najlepša učesnica ‘Survivora’“ učestvovalo je više od četiri hiljade čitalaca, i 2.085 se složilo da je manekenka iz Novog Sada Katarina Vučetić najlepša devojka sa Filipina. Katarina je zaradila skoro 60 odsto glasova (57,7%), i daleko iza sebe je ostavila Bojanu Barović sa 722 glasa, Gocu Marinković sa 403 glasa, Biljanu Cincarević sa 156 glasova, Jelenu Mrkić sa 144 glasa i Aleksandru Perović sa 105 glasova. Nije ni čudo što je Katarina Vučetić izazvala veliku pažnju s obzirom na to da se prvih dana pokazala kao izuzetno vešta, borbenog duha i velike snage, a gledaoci su imali prilike da vide sve čari njene lepote kada joj je prilikom jedne igre spao gornji deo kupaćeg kostima. Pleme je ostalo bez daha, a izgleda i cela Srbija. Vitka linija, plus prekrasne crte lica svakako ovu devojku čine posebnom i primećenom. Ona smatra da je lice zapravo njen adut.

Katarina Vučetić
– rođena 10. aprila 1983. u Kruševcu
– karijera: manekenka, dizajner kožnih tašni
– ljubavni život: trenutno je sama
– motiv: izazov i želja da se predstavi na pravi način

– Obožavam svoje telo, ali moj adut je svakako lice. Fotografi vole moje usne, oči – kaže manekenka koja vitku liniju održava na različite načine. Pre svega joj dosta pomaže to što je bivša sportistkinja. Godinama se bavila plivanjem i ima 450 medalja u ovom sportu.

– Živim zdravo, imam dobru genetiku, bavim se jogom i držim do sebe. U slobodno vreme obožavam da šetam. Sve to doprinosi mom dobrom izgledu. U tome je tajna – tvrdi Kaća.

Iako je prema mišljenju gledalaca daleko najlepša, muški takmičari “Survivora” imaju drugačije viđenje. Svi se slažu da je Katarina izuzetno lepa, ali imaju neke druge favorite.

– Ukusi su različiti i možda se moj ukus ne podudara sa ukusom većine, ali Bojana Barović je definitivno najlepša. Neka se druge ne naljute – tvrdi voditelj Andrej Maričić i objašnjava:

– Osim fizičke lepote zbog koje je u Americi porede sa Megan Foks, Bojana je pravi drug i poseduje duhovnu lepotu.

Sa druge strane, Edin Škorić prednost daje Vesni Zmijanac, za koju kaže da je neprikosnovena na prostorima bivše Jugoslavije.

– Sve su devojke zaista lepe, ali prvo mesto dajem Vesni Zmijanac. Dakle Vesna, pa deset mesta prazno, pa Vesna, pa deset mesta prazno. Tu je svaka reč suvišna. Vesna je mračila i oblačila nad bivšom Jugoslavijom i sada u godinama je prelepa žena. Ona je zasenila sve takmičarke – tvrdi Edin.

Ukusi su zaista različiti, i iako je u “Blicovoj“ anketi na poslednjem mestu, baletan Milan Rus smatra da je Aleksandra Perović prva.

– Aleksandra je po mom ukusu. Inteligentna je i lepa, a posebno me privlači njena sportska građa. Njenu lepotu začinjuje plemenitost i duhovitost – tvrdi Milan Rus.

Najlepše u “Survivoru“
Katarina Vučetić 57,7% (2.085)
Bojana Barović 19,7% (722)
Goca Marinković 11% (403)
Biljana Cincarević 4,3% (156)
Jelena Mrkić 4% (144)
Aleksandra Perović 3% (105)

SHARE
Prethodni članakOfarbaj kosu u PLAVO!
Naredni članakRihanna – Unfaithful

OSTAVI KOMENTAR