Start Stars Hot News! Katarina Kovačević je pobednica šoua “Ja imam talenat!”

Katarina Kovačević je pobednica šoua “Ja imam talenat!”

SHARE

IMG_5208

U veoma uzbudljivoj završnici sinoć je izabran i četvrti pobednik “Ja imam talenat”, Katarina Kovačević koja je osvojila najviše glasova publike i tako zaradila ček na 100.000 evra!

null

Aleksandra i Nemanja, koji su sinoć tokom finala proslavili i 14 meseci zabavljanja, plasirali su se na treće mesto i mada sa takmičenja nisu poneli nagradu ipak će im ostati jedna vredna uspomena. Naime, simpatični par iz Kučeva usvojio je jednog psa koga su pronašli napuštenog u blizini studija na Košutnjaku i odlučili su da mu pruže dom u Kučevu. Hajnalka Buš, koja je stekla veliku naklonost gledališta ipak je morala da se zadovolji drugim mestom, ali je takmičenje napustila i više nego ohrabrena da nastavi da se bavi muzikom, jer je svoj san da se nađe na velikoj sceni i zapeva uveliko ostvarila.

null

Katarina Kovačević, studentkinja farmacije iz Negotina sa suzama radosnicama u očima primila je pobednički ček. “Ovo je neverovatno. Zaista nisam mogla da očekujem ovako nešto. Pobedu ću posvetiti roditeljima, a novac kao što sam i rekla ću dati njima i u humanitarne svrhe-izjavila je Katarina.

null

Svi finalisti su se posle proglašenja pobednika zaputili ka klubu “Republika” gde su se sa članovima žirija Ivanom Tasovcem, Natašom Ninković i IVanom Bosiljčićem odlično zabavili i opustili nakon burne nedelje. Dobra zabava i ples neumornih finalista potrajao je do sitnih jutarnjih časova.

OSTAVI KOMENTAR