Start Stars Hot News! Kat Graham otvara dušu: O ljubavi, teškom odrastanju i planovima za budućnost

Kat Graham otvara dušu: O ljubavi, teškom odrastanju i planovima za budućnost

SHARE

K Graham 05312013 1

Nakon uspeha koje je postigla u seriji “The Vampire Diaries”, Kat Graham planira da se posveti svom vereniku Cottrellu Guidryu, i svojoj muzičkoj karijeri, otkrila je ona za novo izdanje magazina “Unleash’d”, čiju naslovnu stranu krasi.

Dvadesettrogodišnja glumica pokazala je svoju zavidnu figuru slikajući se za ovaj magazin, a usput je otkrila i neke detalje o svom privatnom životu. Za svog verenika imala je samo reči hvale:
“On je moja muza i moje sve. Zajedno putujemo, zajedno radimo na raznim stvarima i on je moj partner u svakom pogledu.”

K Graham 05312013 2

Ona je priznala da je imala teško detinjstvo i da je odrastala bez oca, ali da je iz toga uspela da izvuče nešto pozitivno: “Moja mama je stalno radila kako bi mi pružila sve, a moj tata nije bio sa nama. Čudno je to što sam tek kad sam odrasla shvatila da smo siromašni. Ali to mi nije smetalo jer sam zahvaljujući tome razvila svoju kreativnost. Nisam mogla da priuštim ono što su druga deca imala pa sam pravila svoje stvari.”

K Graham 05312013 3

Kada je reč o njenim planovima za budućnost, Kat otkriva: “Zbog rasporeda snimanja, bilo mi je teško da se fokusiram na svoju budućnost onako kako sam htela. Sada kada se serija završila, mogu da se koncentrišem na turneje i češće pojavljivanje u javnosti. Cottrell i ja se uvek šalimo, pošto smo oboje odrasli u siromašnim porodicama, uvek govorimo jedno drugom: ‘Dušo, jednog dana ćemo biti bogati i uživaćemo na brodu!'”
Ako želite da proverite kako se Kat snašla na ovom snimanju, pogledajte video:

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR