878
Kat Graham i Nina Dobrev iz “Vampirskih dnevnika” obožavaju 2NE1

Kat Graham i Nina Dobrev iz “Vampirskih dnevnika” obožavaju 2NE1

878
SHARE

Glumica je dala intervju za holandski magazin Stars, gde je otkrila svoju ljubav prema jednoj od najpopularniji K-pop grupa.

Na pitanje kakvu muziku sluša kad se priprema za izlazak ona je odgovorila: “Zaista jako volim korejsku grupu 2NE1. Zato većinu vremena provodim slušajući nešto njihovo.” Ipak, ovo nije prvi put da Kat pominje 2NE1. Ona i njena koleginica Ninia Dobrev već su ranije putem Twittera izrazile svoju privrženost ovoj grupi.

U međuvremenu, 2NE1 je dobio svoju prvu nagradu u Americi, gde su proglašene za najbolji novi bend po izboru MTV IGGYja, a onda su održale i koncert na njujorškoj Tajms Skveru gde su izvele hitove kao što su “Fire”, “Can’t Nobody”, “Lonely” i “I Am the Best”. Očigledno, devojke su na putu da steknu svetsku slavu!

16 KOMENTARA

 1. wow, ovo nisam ocekivala o.O bas cool, Kpop rules the world! xD ♥

  @Anja Pattinson
  TVD? prikazuju 3.sezonu u Americi na CW, a kod nas 2.sezonu na Prvoj ^^

 2. ”Presrali ste sa ovim Kinezima/Japancima kako god.”
  nismo krivi sto su sve poznatiji,i sto stvarno valjaju. ;) milion su puta bolji od karleuse,ane nikolic,rihanne,beyonce,miley cyrus,justine biebera i ekipe zajedno.bas mi je zao sto moram da ti saopstim tu istinu.
  sve vise ljudi ih voli.s razlogom. :)
  2NE1 ♥

 3. Obožavam 2NE1 one su PRESLATKE i PREDOBRE!To je prava muzika,a ne Biber i ostali.Zato deco bolje ukucajte na youtube 2NE1 umesto što dajete preglede Biberu!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.