Start Stars Hot News! Kat Deluna ubeđena da joj je J.Lo pored pesme ukrala i ideju...

Kat Deluna ubeđena da joj je J.Lo pored pesme ukrala i ideju za spot

SHARE

Jennifer Lopez optužena je da je pored pesme, ukrala i spot za svoj novi singl “On the Floor” od R&B pevačice Kat DeLune.

J-Lo je svoj novi singl prvi put predstavila pre 10-tak dana, a mnogi kritičari tada su primetili da ova pesma podseća na numeru Kat DeLune “Party O’ Clock” koja se pojavila još u novembru prošle godine. Na obe pesme radio je isti producent.

[youtube 3TaUt4iytMY]

Slike iz novog spota Jennifer Lopez pojavile su se na internetu, a DeLunini fanovi tvrde da on jako liči na spot koji je uradila Kat DeLuna, jer su pokreti plesača i kostimi vrlo slični.

DeLuna se oglasila povodom svega, optuživši Lopez da joj krade ideje.

Za list New York Daily News, ona je izjavila “videla sam ovo i ranije, kada poznatiji izvođač pokušava da iskoristi ideje umetnika koji tek dolazi, i očekuje da to niko ne primeti. Na sreću, moji lojalni fanovi i snaga interneta to nisu dozvolili”.

Ipak, DeLuna ističe da neće tužiti superzvezdu dodajući na kraju samo: “Biznis je biznis”.

OSTAVI KOMENTAR