132
Karijera Roberta Pattinsona ozbiljno ugrožena

Karijera Roberta Pattinsona ozbiljno ugrožena

132
SHARE

Najnovije informacije iz Holivuda kažu da je Rob postao tema podsmeha, jer njegovi filmovi ostvaraju samo gubitke.

null

Njegovi novi filmovi “Cosmopolis” i “Bel Ami” doživeli su velike neuspehe, a to nije moglo da promakne producentima u Holivud. “Holivud primećuje da van ‘Sumrak sage’ Pattinson ne donosi novac”, rekao je jedan izvor za Mail Online.

null

“Bel Ami je zaradio samo 72.000 dolara što neverovatno malo, tek nešto više što Twilight filmovi zarade u proseku po jednom bioskopu. Breaking Dawn: Part 2 biće strašno uspešan kad se pojavi u novembru, ali van toga, Robertu ništa ne polazi za rukom. Pattinson shvata da LA može biti jako surov grad.” Iz istih razloga, neki njegovi budući projekti su ugroženi, a mnoi smatraju da bi trebao da se ugleda na svoje sunarodnike Daniela Radcliffea i Andrewa Garfielda čije su karijere daleko uspešnije u ovom trenutku.

FOTO: SIPA

8 KOMENTARA

  1. kako je on meni ružan. 
    na svakoj slici isto kao da je nadrogiran, jbt.o.O
    ja uopšte ne shvaćam šta je tu sexy na njemu?!

  2. Kako smaraju!!! Nema veze da li film ima uspeha ili ne on je prihvatio tu ulogu jer mu se svidja. Svakom se desi da poklekne.  

  3. Nije prvi…bilo je mnogo glumaca koji su bili zvezde za samo jedan hit….posle Twilighta je gotov…..trebace mu sigurno godine da ponovo postigne takav uspeh…..a verovatno vise nikada i nece postici takav uspeh……sta da mu se radi kad bira dosadne filmove……Twilight je mesavina vise zanrova,ali je najuspesniji jer se radi o vampirima…a osim toga,covek bira mnogo dosadne filmove da glumi u njima…..

    Inenadilo me je sto je Kristen uspesna van Twilighta…..ali ona ce takodje morati mnogo da se trudi……Snezana moze da joj pomogne jos nekoliko godina ako bude bilo nastavaka…..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.