164
Karijera joj ponovo ide uzlaznom putanjom: Miley gostuje u seriji “Dva i...

Karijera joj ponovo ide uzlaznom putanjom: Miley gostuje u seriji “Dva i po muškarca”

164
SHARE

Pevačica i glumica vratiće se na male ekrane jer je otkriveno da će se pojaviti u jednom epizodi popularne serije.

null

Kako je saopšteno, Miley će glumiti devojku u koju je zaljubljen Jake Harper (igra ga Angus T Jones). Kako prenosi E!, Mileyin lik još nije dobio ime, ali zna se da će glumiti seksi devojku sa odličnim smislom za humor. Nadamo se da ćemo uskoro imati više informacija!

15 KOMENTARA

  1. YEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Bice predobro,definitivno ce podici populaarnost serije,ne kazem da serija nije popularna,jedna od mojih omiljenih :))

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.