255
Karate Kid je u bioskopima!

Karate Kid je u bioskopima!

255
SHARE

Dvanaestogodišnji Dre Parker (Džejden Smit) mogao je da bude najpopularniji dečak u Detroitu, ali zbog novog posla njegove majke preselli su se u Kinu.

Dre je u školi odmah pronašao simpatiju Mei Jing, međutim razlike u kulturi čine njihovo prijateljstvo nemogućim. Dreova osećanja su naljutila školskog siledžiju Čenga, poznavaoca kung fua. Bez prijatelja, u zemlji punoj stranaca, Dre nema kome da se obrati osim školskom domaru, gospodinu Hanu (Džeki Čen) koji je zapravo prikriveni majstor borilačkih veština. Dok Han uči dečaka tome da veština kung fua nije samo u udarcima već u zrelosti i smirenosti, Dre shvata da će suočavanje sa školskim siledžijama na kraju biti način da promeni svoj život.

Film je režirao Harald Cvart, a glavne uloge tumače Džejden Smit, Džeki Čen i Tardžaj P. Henson.

[youtube exJ7a7xEqoQ]

11 KOMENTARA

  1. jaden je presladak.. shteta shto nije koju godinu stariji… xDD shalim se.. al mali je stwarno COOL…. dechko je objasnio… bice fraer kad poraste… xD

  2. mali najbolji i baš zato je i film najbolji.neću da vam otkrivam previše ali sam gledala gfilm i najbolji je tako da ga svi pokljedajte.

  3. film je super stvarno!!!!!!!!!!!!mali je super glumac ali i Jackie Chan je vrh glumac obozavam svaki njegov film sa borilackim vjestinama!!!!!!!!!!! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.